Sozo ontvangen

Wat is Sozo?

Sozo is een unieke bediening voor innerlijke genezing en bevrijding. Het woord Sozo komt uit het Grieks en betekent: redding, genezing en bevrijding. Sozo is er voor jou als je naar vrijheid in je leven verlangt en je meer wilt ontdekken over het doel van jouw leven.

Een Sozo sessie is geen counseling of therapie, maar een tijd van interactie met de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. In samenwerking met de Heilige Geest ontdekken we welke blokkades zich in iemands leven voordoen en gaan we op zoek naar de wortel van het probleem. Als het contact met God herstelt, kunnen wonden genezen en zullen hindernissen verdwijnen. Het zal meer vrijheid in iemands leven brengen!

Hoe werkt het precies?

In Nederland worden in verschillende kerken mensen opgeleid om Sozo aan te kunnen bieden in hun kerk of gemeenschap. Wordt Sozo nog niet in jouw gemeente gegeven, maar wil je er wel graag één ontvangen, dan kun je terecht bij één van de onderstaande adressen. Dit zijn de namen waar in Nederland en België een officieel erkend BethelSozo-team actief is.

Indien anderen een Sozo aanbieden of een Sozo-training geven, dan opereren ze waarschijnlijk niet onder supervisie van de Bethel Sozo Bediening.

De beschikbare tijden voor een Sozo zijn afhankelijk van de plaats waar je de Sozo aanvraagt en van de beschikbaarheid van de vrijwillige medewerkers.

Een Sozo duurt ongeveer anderhalf uur. Meestal zijn er twee Sozo medewerkers aanwezig. De Sozo is voor één persoon tegelijk, voor een partner kan een aparte afspraak gemaakt worden.

Wij vragen een vrijwillige bijdrage van 75 euro voor een Sozo.

Mocht je een geplande Sozo afspraak willen afzeggen, dan willen we je vragen om dit uiterlijk 48 uur van tevoren door te geven bij het adres waar je je hebt aangemeld.

Een Sozo inplannen?

Stuur een e-mail naar de plaats van je keuze om een Sozo aan te vragen.

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een e-mail, we helpen je graag verder!

“Ik vond het een frisse manier om God de ruimte te geven nieuwe dingen te laten zien waar ik zelf niet verder mee kwam.”

“Voor mij was de hele Sozo spot-on. Ik zou het iedereen aanraden! Verder is het ongelofelijk bijzonder om zo helder de leiding van de Heilige Geest te ervaren.”