Je hebt nog zolang de tijd om early bird tickets (sale) te bestellen:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Sozo Basis training

Sozo Basis training

Sozo is een unieke bediening voor innerlijke genezing en bevrijding. Het woord Sozo komt uit het Grieks en betekent: redding, genezing en bevrijding. Sozo is voor iedereen die naar vrijheid in hun leven verlangt en meer wil ontdekken over het doel van hun leven.

Deze twee daagse basistraining behandelt de fundamenten van vergeving en de basiswaarden van de bediening. Gereedschappen die onderwezen worden zijn: de Vader Ladder, de 4 Deuren, Jezus Presenteren en de Muur.
De training wordt interactief gegeven en er vindt een sozo- demo plaats.
Hiernaast  zal er aandacht geschonken worden aan het opzetten van een sozobediening in uw plaatselijke gemeente.
Voor meer inhoudelijke informatie over Sozo en de sozobediening, bezoek de rest van deze site of ga naar de Amerikaanse website.

Deze training zal in het Nederlands gegeven worden.
Mocht u vertaling nodig hebben, dan kunt u dat aangeven bij aanmelding.

Gerda Keurentjes

Gerda Keurentjes

Gerda is bevoegd om de Sozo basistraining in Nederland te geven. Zij begeleidt en coacht de Sozo teamleiders van erkende Sozo teams in Nederland en België. Gerda is Regional Facilitator voor BethelSozo in Nederland. Hiernaast is ze intenstief betrokken bij het Sozoteam van de Eldad community. Ook is ze auteur van een aantal boeken.

Esther de Graaff

Esther de Graaff

Esther is bevoegd om de Sozo basistraining in Nederland te geven. Ook begeleidt zij samen met Liesbeth startende Sozo teams.

Sozo Advanced training

Advanced Training

Deze twee daagse training wordt door Dawna en Teresa zelf gegeven.  Dawna en Teresa zijn de oprichters van de Sozobediening.

De advanced training is bedoeld voor degenen die de basic training al hebben gevolgd, praktisch geoefend hebben en toe zijn aan uitbreiding van hun vaardigheden.
Deze training bevat alle ‘advanced’ gereedschappen.
Er zal ruimte zijn voor praktische input, vragen over de theorie en de praktijk en oefeningen.

Deze tweedaagse training zal in het Engels gegeven worden. 
Wanneer u vertaling naar het Nederlands nodig heeft, dan kunt u dit aangeven bij aanmelding

Dawna DeSilva

Dawna DeSilva

is de oprichter en leidt samen met  Teresa Liebscher de internationale Bethel Sozo bediening. Samen met haar man zijn ze al 20 jaar betrokken om vanuit Bethel te spreken, onderwijzen en boeken te schrijven. Dawna’s handleiding “Shifting Atmospheres” (veranderen van de atmosfeer) is een gewild hulpmiddel voor dagelijkse versterking. Of het nu gaat om een Sozo training, spreken, veranderen van atmosfeer of een profetische bediening, Dawna leidt mensen, kerken en steden naar een nieuwe visie en vrijheid. Hoe traumatisch de wond ook is, Dawna leidt met autoriteit en vriendelijkheid, waarbij hoop en genezing gegeven wordt.

Teresa Liebscher

Teresa Liebscher

heeft de Sozo bediening opgericht en leidt deze in Bethel Church. Ze is ook de leider van het Transformation center in Bethel en leidt de Sozo bediening sinds 1997. Ze geeft als sinds 1998 trainingen in verschillende Sozo bedieningen (o.a. ook voor kinderen en de Shabar trainingen). Haar passie om het lichaam van Christus in relatie te brengen met de Vader, Jezus en de Heilige Geest is een steeds toenemende liefde van haar leven.

Sozo voor kinderen training

Jezus zei: “ Laat de kinderen tot Mij komen”.

Sozo voor kinderen geeft kinderen en tieners de mogelijkheid en ruimte om op een geweldige manier Vader God, Jezus en de Heilige Geest te ontmoeten!
Sozo voor kinderen is zo ontwikkelt dat elk kind in staat zal zijn om zich te verbinden met de Drie-eenheid op een manier die past voor zijn/haar leeftijd en fase.
Sozo voor kinderen is bedoeld voor elk kind dat ernaar verlangd om Vader God, Jezus en de Heilige Geest op een dieper en intiemer niveau te leren kennen.
Dit doen we door het verwijderen van angsten en blokkades die het kind belemmeren om in de volheid te leven die Jezus voor ze heeft.
Sozo voor kinderen is een geweldige bediening voor ouders en kinderen en heeft als doel dat het hele gezin leeft in de bestemming van Vader God.

Deze twee daagse training kan door iedereen die belangstelling heeft gevolgd worden.
De bedoeling is wel dat je bekend met met de sozo gereedschappen.
Wanneer je hiermee nog niet bekend bent, raden we je aan om eerst de basic sozo training te volgen of de DVD’s hiervan te bekijken.

Deze training zal in het Engels gegeven worden.
Mocht u vertaling naar het Nederlands nodig hebben , dan kunt u dit aangeven bij aanmelding.

Tandy Ruoff

Tandy Ruoff

Tandy Rouff is getrouwd met Mark, moeder van 4 kinderen en auteur van het boek “Encountering God with your senses”. Ze is betrokken bij de Sozo bediening, geeft leiding aan een team, is mentor en sinds kort is ze betrokken bij Sozo voor kinderen in de UK. Tandy is al 20 jaar betrokken bij kinderwerk en erg enthousiast om kinderen van jongs af aan te laten weten dat Papa God een goeie God is. Dat alleen Hij machtig is en dat elk kind in aanraking kan komen met de liefde van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Tandy en Mark zijn 13 jaar full time betrokken bij zendingswerk, ze leiden in veel aspecten binnen het gemeenteleven. Ze hebben een hart voor het profetische, de vrijheid en om te zien hoe iedereen in God’s plan voor hun leven treedt.

Sozo voor echtparen training

Couple Training

Het hebben van een goed huwelijk is enorm belangrijk, dat bent u ongetwijfeld met mij eens. Tevens zijn we er van overtuigd dat  we in de relatie met onze  partner, de meeste intimiteit en vertrouwen zouden moeten ervaren.  Het huwelijk is de grootste investering die een ieder persoonlijk ooit zal doen.

Helaas geldt dat niet voor iedereen.

Hoe zou het zijn wanneer elk stel dat je kent, helemaal gelukkig is met elkaar en het leven dat ze samen leiden? Dat er tussen hen zo’n sterke intimiteit en vertrouwensband is, dat niets hiertussen kan komen? Zou dat niet iets zijn om ons op te richten? Dat is nu het doel van ‘ Sozo voor echtparen’ !

Sozo voor echtparen- ‘Taster day’ – vrijdag

Sozo voor echtparen helpt stellen om een diepere en intiemere verbinding te krijgen met elkaar en met God. Tijdens deze sessies wordt gebruik gemaakt van de Sozo gereedschapppen om de issues en leugens boven tafel te krijgen.

Deze ‘proef’ dag is bedoeld voor mensen die deel uitmaken van een sozoteam en willen ontdekken of dit iets is waar ze zich verder in willen verdiepen. Aan het einde van de dag zal geïnventariseerd worden wie hier interesse voor heeft en het vervolgtraject besproken worden.

Ontzettend blij zijn we, dat we jullie de ‘Sozo voor echtparen Taster day’  kunnen aanbieden.  Een primeur voor Nederland!

Deze training zal in het Engels gegeven worden. Mocht u vertaling naar het Nederlands nodig hebben , dan kunt u dit aangeven bij aanmelding.

Liz Gregg

Liz Gregg

leeft er voor om  aan de ergst gebroken, beschadigde en in de marge geplaatste mensen in de samenleving complete genezing en bevrijding te geven door de waarheden van het Koninkrijk. Ze is een gekwalificeerde hulpverlener, Bethel Sozo begeleider en moeder van drie mooie kinderen. Liz begeleid en onderwijst met liefde, genade en kracht. Ze draagt de ervaring van 40 jaar Jezus volgen met zich mee en stelt dat aan iedereen beschikbaar.

Darrell en Anthea Cocup

Darrell en Anthea Cocup

zijn sinds 2009 bij Bethel Sozo betrokken en leiden het Sozo team in Bath City Church. Zij zijn de begeleiders in Groot Britannie en ook internationaal Bethel Sozo trainers. Hun passie is om te onderwijzen, trainen en ondersteunen van Sozo teams om de Sozo hulpmiddelen inzetten om de hoogste mate van vrijheid en intimiteit met God te bereiken.

U kunt als echtpaar ook een Sozo voor echtparen ondergaan. Hiervoor zijn drie sessies beschikbaar. Bedenk dat deze tijdens andere training sessies ingepland kunnen worden.

Financial Sozo training

Een financiële sozo helpt je om af te rekenen met leugens die je ervan weerhouden om een gezonde financiële situatie te hebben.

Het helpt je om ongezonde patronen te ontdekken in de manier waarop je omgaat met je financiën.  Een sessie kan afrekenen met problemen en leugens die je persoonlijke en zakelijke financiën beïnvloeden.
Het is een gereedschap ontwikkelt voor sozoteams die dieper willen graven in het belangrijke gebied van financiële vrijheid.

Deze ‘proef’ dag is bedoeld voor mensen die deel uitmaken van een sozoteam en willen ontdekken of dit iets is waar ze zich verder in willen verdiepen.
En wie weet,  ontvang je genezing tijdens de training!

Deze training zal in het Engels gegeven worden.|
Mocht u vertaling naar het Nederlands nodig hebben , dan kunt u dit aangeven bij aanmelding.

Liz Gregg

Liz Gregg

leeft er voor om  aan de ergst gebroken, beschadigde en in de marge geplaatste mensen in de samenleving complete genezing en bevrijding te geven door de waarheden van het Koninkrijk. Ze is een gekwalificeerde hulpverlener, Bethel Sozo begeleider en moeder van drie mooie kinderen. Liz begeleid en onderwijst met liefde, genade en kracht. Ze draagt de ervaring van 40 jaar Jezus volgen met zich mee en stelt dat aan iedereen beschikbaar.

Art Sozo workshop

Art sozo is een bijzonder en uniek onderdeel van de sozo bediening. Art Sozo is ontwikkeld door Gail Spooner. Het combineert de sozo gereedschappen voor innerlijke genezing met de vrijheid van kunst.

Art sozo is gericht op herstel van de verbinding met vader God en het ontdekken van wonden en leugens. Tijdens deze workshop raakt Vader God harten aan, schenkt Hij genezing en wordt creativiteit vrijgezet. Het is een unieke creatieve ontmoeting met God. U vindt verbinding met het hart van God en uw emoties met behulp van verf!

Ervaring met schilderen is niet nodig!

Het is een groepsworkshop en u gaat naar huis met drie schilderijen met God’s waarheid over u.

Voor meer informatie zie: www.artsozo.com

Let op: deze workshop vindt plaats tijdens de andere trainingen. Als u alleen voor de Art Sozo komt, is er geen lunch of diner beschikbaar.

Nathania Drommond

Nathania Drommond

Allereerst is Nathania een aanbidster, ze vind het heerlijk om zich over te geven aan haar Schepper.  Haar hart is dat mensen ontdekken hoeveel God van ze houdt en geweldige gedachten over ze heeft. Ze is vanaf het begin betrokken geweest bij de Sozo bediening in Eldad Community. Mensen tot vrijheid zien komen is een van haar passies. Na een workshop en training gevolgd te hebben in Art-Sozo geleid door Gail Spooner werd ze razend enthousiast. In haar eigen woorden: ik was vaak gefrustreerd bij het schilderen en kraakte bijna alles af. Tot die dag dat ze God op een hele diepe manier ontmoette en het kwartje viel. Door God uit te nodigen tot je te spreken terwijl je schildert kan het niet mis gaan.

Sozo ondergaan

Tijdens de conferentie kun je ook een Sozo ondergaan. Geef je hier op om een Sozo te ontvangen. Houd er wel rekening mee dat deze ingepland kan worden tijdens training sessies.

Praktisch

Programma

Vrijdag 12 april

09.00 Registratie en welkom
09.30 Plenaire start en aanbidding
10.00 Training (Basic, Advanced, Sozo voor kinderen en Sozo for Couples) inclusief korte pauze
12.30 Pauze (lunch)
13:00 Start Art Sozo.
13.30 Training (inclusief korte pauze)
17.00 Pauze (diner)
19.00 Aanbidding en plenaire training
22.00 Einde van de dag

Zaterdag 13 april

09.30 Plenaire opening met aanbidding
10.00 Training (Basic, Advanced, Sozo voor kinderen en financiële Sozo) inclusief korte pauze
10.00 Art Sozo
12.30 Pauze (lunch)*
13.30 Training (inclusief  korte pauze)
17.00 Einde van de conferentie

* Tijdens de lunch pauze is er gelegenheid om een ontmoeting te hebben met mensen die een Sozo team willen starten.

Locatie

Rafaël Amersfoort
Kosmonaut 2
3824 MK Amersfoort
Nederland

Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen in de omgeving.

Rafaël Amersfoort

Veel gestelde vragen

In welke taal zal de conferentie gehouden worden?

De conferentie zal in het Engels en Nederlands zijn. De basis training wordt in het Nederlands gegeven. De overige trainingen zijn in het Engels, er zal vertaling naar het Nederlands beschikbaar zijn. Voor andere talen kan dit niet gegarandeerd worden.

Wat is jullie geld retour beleid?

Helaas is het niet mogelijk om geld terug te geven als je overhoopt toch niet naar de conferentie kan.

Is het diner en lunch inclusief?

Lunch (beide dagen) en diner (vrijdag) zijn ingebrepen in de prijs. Als je een dieet hebt, kun je dit bij het kopen van de tickets opgeven.

Als je een individuele Sozo sessie of alleen voor een ArtSozo komt, is er geen maaltijd bij in begrepen.

Ik heb een andere vraag

14 + 4 =