Een Art-Sozo is een 3 uur durende workshop waarin je God gaat ontmoeten in een veilige omgeving om af te rekenen met leugens, blokkades, verwonding en of pijn. Dit doen we door middel van schilderen en luisteren naar God. We doen dit in groepsverband maar wel individueel. Er is ruimte voor maximaal 6 personen. Je hebt geen ervaring in schilderen nodig, je wordt stap voor stap geleid.

Tevens is er de mogelijkheid om voor een grotere groep een workshop te verzorgen op locatie. Vanaf 10 personen is er daartoe een mogelijkheid.

Voor info: artsozo@bethelsozo.nl

Opgeven kan via dit formulier. (https://forms.gle/uJvqWniaZgXDptRP8)

Information in English

Nathania Drommond

Nathania Drommond

Allereerst is Nathania een aanbidster, ze vind het heerlijk om zich over te geven aan haar Schepper.  Haar hart is dat mensen ontdekken hoeveel God van ze houdt en geweldige gedachten over ze heeft. Ze is vanaf het begin betrokken geweest bij de Sozo bediening in Eldad Community. Mensen tot vrijheid zien komen is een van haar passies. Na een workshop en training gevolgd te hebben in Art-Sozo geleid door Gail Spooner werd ze razend enthousiast. In haar eigen woorden: ik was vaak gefrustreerd bij het schilderen en kraakte bijna alles af. Tot die dag dat ik God op een hele diepe manier ontmoette en het kwartje viel. Door God uit te nodigen tot je te spreken terwijl je schildert kan het niet mis gaan.

Ik heb ervaren dat God me juist door de kleuren, terug leidde naar een stukje passie wat ik als kind door die kleuren ervaarde. Hij liet me voelen dat Hij net zo’n passie heeft voor mij, net zo’n fascinatie als die kleur bij mij oproept.

Bewustwording dat ik Jezus onaanraakbaar vond is tijdens deze oefening veranderd in dat Hij naar mij uitziet en mij verwacht.

Papa God heeft me laten zien dat ik altijd verborgen ben in Zijn liefde. Dat er nog veel meer vrijheid is dan dat ik tot nu toe heb ervaren.

Tijd met God, dicht bij je gevoel en emotie diepere laag.

God is zo “vol” liefde voor mij!!

Ik voelde bevestiging van God, richting, en Zijn vreugde.

Mooi om op deze wijze in Zijn aanwezigheid te komen en meegenomen worden.

Ik genoot ervan creatief te zijn met juist beperkte middelen om te schilderen. Ik genoot ervan een echt stukje “mij” terug te zien in de schilderijen.

Ik heb genoten van wat Hij liet zien en  was meerdere malen verrast hoe dat zich in een schilderij uitte.

Een leugen waar ik me maar vaag van bewust was met een voor mij onbekende reden werd opgehelderd en de waarheid heb ik er overheen kunnen schilderen.

Ik heb in deze oefeningen ervaren dat God op heel diverse manieren connectie wil hebben met mij. Ik vind het zelf heerlijk om in creatieve oefeningen samen met God te connecten.

Ik heb het ervaren als een bewustwording van de dingen die de Heer Jezus en de Heilige Geest me al duidelijk aan het maken waren, dat is fijn.