Een Art-Sozo is een 3 uur durende workshop waarin je God gaat ontmoeten in een veilige omgeving om af te rekenen met leugens, blokkades, verwonding en of pijn. Dit doen we door middel van schilderen en luisteren naar God. We doen dit in groepsverband maar wel individueel. Er is ruimte voor maximaal 6 personen. Je hebt geen ervaring in schilderen nodig, je wordt stap voor stap geleid.

Er wordt een vrijwillige bijdrage van 55 euro gevraagd.

Tevens is er de mogelijkheid om voor een grotere groep een workshop te verzorgen op locatie. Vanaf 10 personen is er daartoe een mogelijkheid.

Voor info: artsozo@bethelsozo.nl

Opgeven kan via dit formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqeQ2i3nAZLyjqW_1xboivwpBhYFr4E5hAUmWsi8TWaIIYWA/viewform

Activiteiten in 2019

29 September

02 November

Nathania Drommond

Nathania Drommond

Allereerst is Nathania een aanbidster, ze vind het heerlijk om zich over te geven aan haar Schepper.  Haar hart is dat mensen ontdekken hoeveel God van ze houdt en geweldige gedachten over ze heeft. Ze is vanaf het begin betrokken geweest bij de Sozo bediening in Eldad Community. Mensen tot vrijheid zien komen is een van haar passies. Na een workshop en training gevolgd te hebben in Art-Sozo geleid door Gail Spooner werd ze razend enthousiast. In haar eigen woorden: ik was vaak gefrustreerd bij het schilderen en kraakte bijna alles af. Tot die dag dat ze God op een hele diepe manier ontmoette en het kwartje viel. Door God uit te nodigen tot je te spreken terwijl je schildert kan het niet mis gaan.